Va invitam pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/VkhuKmY

Sari la conținut

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

oviiadv

Regulament general departamente

Postări Recomandate

 

» Informații legate de circulație

 

Doar membrii departamentelor VPD, LSPD, LVPD pot confisca permise de conducere şi pot acorda amenzi. Abaterea de la aceasta regula duce la sanţionarea cu FW.
Cei din National Guard si FBI nu pot confisca permise si nu pot acorda amenzi.. Pot merge doar dupa wanted.

 

Permisul de conducere se poate confisca in momentul in care un jucator este surprins de catre un politist circuland pe contra-sens.

Permisele de conducere pot fi confiscate numai de catre poliţiştii de minim rank 2. Abaterea de la aceasta regula duce la sanţionarea cu FW.
Este interzisă confiscarea permiselor de conducere in zonele de job-uri ce necesită condus in afara carosabilului. (ex: pe câmp la farm)


Comanda /ticket este dezactivată pentru jucatorii de nivel 1-3. Amenzile se acordă jucătorilor ce au nivel mai mare de 3 pentru a evita fraudarea raportului.
Amenzile pentru faruri se acordă numai intre orele 20:00 - 08:00. Abaterea de la această regula duce la sanţionarea cu FW.
Amenzile pentru NOS se acordă la orice oră indiferent de locaţie. 
Amenzile pentru cască se acordă la orice oră indiferent de locaţie.

În cazul în care jucătorul staționează, nu aveți voie să acordați amenzi pentru cască sau faruri.

 

Polițiștii ce conduc pe contrasens cu orice mașină în afară de cea de poliție o să le fie confiscată licența asemenea jucătorilor normali.

*NOU*Polițiștilor ce conduc cu farurile stinse, fara casca sau cu NOS cu orice vehicul în afară de cele de poliție , o să le fie acordată amendă asemenea jucătorilor normali.

Polițiștii ce refuză să se conformeze la somațiile altui polițist în cazul situaților prezentate mai sus o să fie sancționați cu FW.

Membrii ce au raport pentru staff (helper/admin), pot confisca permise de la rank 1.

 

Daca un jucator care face parte din factiunea taxi/paramedic stationeaza intr-o zona aglomerata mai mult de 15 secunde, ii se poate lua permisul de conducere. Exemplu de zona aglomerata: Intersectie LV, CNN, locatii de Giftbox si alte evenimente.
Exceptie de la aceasta regula fac joburile, acolo au voie sa stationeze cat vor ei.

Freechat-ul pe chatul departamentelor (/d) este sanctionat cu AV sau amenda 10.000.000$

In cazul folosirii chat-ului /d in mod excesiv aiurea se poate sanctiona cu AV. (ex: 'X intreaba de 3 ori ce wanted acorda pt cop attack'.. e logic ca a inteles din prima si restul sunt doar sa faca spam pe /d).

Jucatorii ce fac parte din factiunile de tip "Police Department" (LSPD, LVPD, VPD) vor putea amplasa radare din vehiculele acestora utilizand comanda [/startradar]

Radarul va capta viteza autovehiculelor ce trec prin fata vehicului radar, la un unghi de 60 de grade. Nu vor fi captati jucatorii ce trec prin spatele radarului.

 

Exista doua tipuri de limita de viteza: normal (130 km/h) si high (170km/h). 

 

ZdLFFSo.jpg

 

Strazile marcate cu mov pe harta sunt considerate zone de high speed si implicit se pot plasa doar radare de tip high speed.

Restul strazilor sunt considerate normal speed si se plaseaza radarul corespunzator.

Un politist poate plasa radarul indreptat strict catre strada, nu in afara sa, nu pe zone off road, nu pe aeroport, s.a.m.d. Orice zona ce nu este carosabil NU este eligibila pentru plasare de radar.

Abaterea de la aceste reguli o sa fie sanctionata cu FW. (politistul nu trebuie sa aiba dovada cu locatia plasarii radarului, jucatorul ce reclama trebuie sa aduca dovezile ce indica folosirea incorecta a radarului).
 

» Informații legate de wanted

 

Wanted 1: Furt Vehicul, Apel Nefondat 112.
Wanted 2: Patrundere pe teren guvernamental, Necomformare Ordin, Atacare Civil.
Wanted 3: Atacarea unui poliţist, Posesie/Folosire Droguri, Rapire Civil, Neplata Amenda.
Wanted 4: Drive-by, Mituire Politist, Omorare Civil.
Wanted 5: Omorare Politist, Rapire Politist.
Wanted 6: Runner, Complice.
 
Wanted-urile fară drept de predare (urmate de * în mdc): 
- Atacarea unui poliţist*
- Runner*
- Robber*
- Complice*
- Omorârea unui poliţist* 

 

Polițiștii ce fac parte din National Guard și FBI pot merge după orice suspect, indiferent ca wanted-ul acestuia are drept de predare sau nu.
Cei din Police Department ce deţin rank 1 nu pot merge dupa suspecții ce au în mdc armed robbery. În cazul în care un suspect cu armed robbery este în apropierea HQ-ului poate fi omorât de către orice polițist indiferent de rank.
Cei din Police Department ce deţin rank 2+ pot merge după orice suspect cu wanted.

 

Wanted-ul se poate acorda la maxim 5 minute dupa întamplarea situaţiei. Exemplu: Poliţistul Tiberiu este atacat de 2 persoane şi nu ştie cui să-i acorde wanted. El verifică dovada şi are grijă să dea wanted în maxim 5 minute de când a fost atacat.

 

Wanted-ul este acordat numai de poliţistul ce participă la situaţie. Exemplu: Dacă poliţistul Ionel este atacat de către un civil şi tu eşti martor, doar Ionel are dreptul să-i acorde wanted.
Wanted pentru atacarea unui poliţist se poate acorda pentru orice glonţ, iar în cazul in care este atacat cu pumnii trebuie să-i fie acordate minim 4 lovituri.

*NOU*Wanted pentru atacarea unui poliţist se poate acorda atunci când te afli la volanul unui vehicul sau daca esti pasager intr-un vehicul si vehiculul primeste dmg de la un player, poti acorda wanted 3 atacarea unui politist, regula nu este valabila daca sunteti urcat pe vehicul si se sanctioneaza cu Faction Warn. (trebuie sa se vadă foarte clar pe dovada că vehiculul tău este atacat)


Inainte să arestezi/somezi sau să omori un suspect cu wanted, asigură-te că deţii dovada /mdc a acestuia.

Un poliţist este obligat să păstreze dovezile acţiunilor sale timp de 24 de ore.

 

Jucătorii cu drept de predare trebuie să fie somaţi prin comanda /so de minim 3 ori înainte de a acţiona.
Jucătorii ce deţin wanted cu drept de predare ce nu se predau după 3 somaţii şi fug cu un vehicul, primesc wanted 6 cu motivul runner. (Daca au Necomformare Ordin.)

Jucătorii ce deţin wanted cu drept de predare ce nu se predau după 3 somaţii şi fug cu un vehicul vor primi wanted 2 Necomformare Ordin. (Daca NU au Necomformare Ordin)
Jucătorii ce deţin wanted cu drept de predare ce nu se predau dupa 3 somaţii şi fug pe jos li se va acorda aceiasi procedura ca mai sus.
Jucătorii ce deţin wanted fară drept de predare primesc direct kill cu wanted-ul avut deja.

Jucătorii ce nu se conformează la somațiile polițiștilor pentru permis, cască, faruri, nos, după 3 somații o să primească wanted 2 pentru neconformare ordin.

In cazul in care un jucator se afla pe /sleep sau este AFK (clepsidra vizibila minim 10 secunde) iar acesta necesita suspendarea licentei de condus, se va folosi direct comanda /confiscate (sau /ta + /confiscate) pentru a-i confisca licenta.  Nu vor fi somați și nu li se va acorda wanted celor aflati pe sleep/AFK in acest caz.

Nu vor fi somați pentru cască/faruri, jucătorii ce nu conduc și/sau nu se află pe un drum public.

 

Tazerul se poate folosi doar pe jucătorii cu wanted, tazerul folosit pe jucătorii fără wanted este considerat aiurea și este sancționat cu AV. Singura exceptie in care se poate folosi tazer pe jucatorii fara wanted este atunci cand acestia sunt sleep/AFK si este necesar folosirea tazerului pentru a le putea confisca licenta de condus.

Comanda /cuff se poate folosi doar pe jucatorii cu wanted ce au drept de predare. Folosirea comenzii /cuff in alte cazuri este sanctionata cu AV.

 

Comanda /clear se foloseste in cazul in care poliţistul a acordat un wanted greşit sau a fost greşit id-ul jucătorului ce trebuia şa primeasca wanted. Înainte de clear este necesară dovadă /mdc pentru a putea apoi restaura wanted-ul deja avut.

Comanda /clear se poate folosi doar în vehiculele de poliție.
Exemplu: Dacă poliţistul Ionel vrea să ofere wanted 6 jucătorului cu id 66 iar el va scrie din greseală id 67 ce avea deja un alt wanted, inainte de toate va face o dovadă la /mdc-ul jucatorului cu id 67, îi va acorda clear apoi îi va restaura wanted-ul avut.

 

Singurele iteme ilegale din acest moment sunt drogurile si materialele (dar au exceptii).

Daca jucatorul perchezitionat detine droguri asupra sa, acestea ii vor fi confiscate automat in momentul perchezitionarii. In cazul in care un jucator se opune perchezitionarii (nu asculta indicatiile organului de politie, nu da /handsup) acesta poate primi wanted pentru neconformare ordin.

Jucatorii se pot soma pentru perchezitie folosind comanda /per sau /perchezitie, se aplica regulile normale de somatie.

Este interzisa perchezitionarea jucatorilor ce fac parte din mafii in intervalul orar 14:30 - 17:00.

Este interziaa perchezitionarea jucatorilor in zona jobului Drug Dealer.

Abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu FW.

Cand un jucator ajunge in jail, itemele acestuia ilegale (drogurile) vor fi confiscate automat.

[NEW] Este interzisa perchezitionarea jucatorilor ce fac job.

 

Este interzis să mergeţi după suspecții cu wanted cu orice alt vehicul în afara de cel de poliție.

Este interzisă arestarea jucătorilor cu wanted fără drept de predare, este sancționată cu FW.
Este interzis să mergeţi on-duty la evenimentele organizate de către admini.
Este interzis să spargeţi uşile HQ-urilor sau caselor încuiate fară să vă aflaţi în urmăriea unui suspect ce se află în interior.

Membrilor nu le este permis sa detina  un job ilegal. Acestia vor fi sanctionati pentru practicarea job-ului Arms Dealer/Drugs Manufacturer. 

Polițiștii au voie sa meargă după wanted la şedinţă sau după un hitman in timp ce îşi rezolvă un contract.
Polițiștilor le este interzis să ajute alți jucători la quest-uri precum: "Omoară X polițiști."
Polițiștii nu au voie să tuneze mașinile facţiunii.

Polițiștii nu au voie să folosească mașinile facţiunii în scopuri personale. Polițiștii nu au voie sa fure vehiculele jucătorilor, exceptand jucatorii cu wanted, iar in cazul unei reclamatii o sa fiti rugati sa prezentati o dovada mdc. Abaterea de la această regulă este sancționată cu AV.

Fraudarea raportului se pedepseste cu uninvite.

 

» Comenzile departamentelor
 
- /so : Somezi un jucator.
- /su : Acorzi wanted.
- /duty : Devii on duty.
- /wanted : Afisează jucatorii ce au wanted.
- /cuff : Pune catuşele uni jucator.
- /uncuff : Scoate catuşele.
- /arrest : Aresteaza un suspect.
- /r : Chat-ul facţiunii (radio).
- /mdc : Verifici motivul wanted-ului unui anumit jucator.
- /ticket : Acordă o amenda unui anumit jucator.
- /confiscate : Confişti un anumit item unui jucator. exemplu: licenţa de condus sau droguri.
- /clear : Stergi wanted-ul unui anumit jucator.
- /frisk : Percheziţionezi un suspect.
- /ta : Echipezi tazer-ul.

- /fdeposit : Pentru a depozita anumite bunuri în depozit-ul factiunii. exemplu: bani, materiale.
- /free : Ofera posibilitatea unui jucator sa iasă din închisoare.

- /startradar: Amplasezi un radar de viteza.

- /stopradar: Opresti radarul.

 

Exemple de situatii intalnite intr-un departament de politie:

 

In cazul in care jucatorul iese din jail va trebui sa il somati din nou pentru confiscarea licentei de condus.

In cazul unei reclamatii in care jucatorul prezinta doar dovada in care licenta de condus i-a fost suspendata, membrul din departament este obligat sa posteze doar dovada cand acesta a fost surprins pe contrasens, nefiind necesare dovezile cu somatii.
In cazul unei reclamatii in care jucatorul prezinta doar dovada in care apar minim 2 sau 3 somatii pe chat, membrul din departament este obligat sa posteze dovada cand acesta a fost surprins pe contrasens si dovada cu acordarea de somatii.
In cazul unei reclamatii in care jucatorul prezinta doar dovada in care primeste wanted pentru neconformare ordin, membrul din departament este obligat sa posteze dovada in care respectivul nu se conformeaza somatiilor si dovada cand acesta a fost surprins pe contrasens.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...