Va invitam pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/VkhuKmY

Sari la conținut

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Zeppe.

Members
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Zeppe. a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 10

Zeppe. a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

2 Neutral

1 Urmăritor

 1. Zeppe.

  Mafii si in LV

  Aloha! Daca v-ati saturat de orasul LS am o propunere pentru voi! Propun mutarea a 2 mafii in orasul Las Venturas,totodata si adaugarea a 24 de turfuri. Mafia The Ballas si mafia Varrios Los Aztecas ar putea fi in LV,HQ-ul Los Santos Vagos sa fie mutat in locul HQ-ului Varrios Los Aztecas,HQ-ul Grove Street este pozitionat bine. HQ-urile propun sa fie in directii opuse,deoarece 1 langa altul nu ar fi ok. Bafta in continuare si sper ca imi veti lua in considerare sugestia!
 2. Salut,vreau si eu sa raportez un bug,deoarece este foarte enervant si deja s-a repetat de mai multe ori.Am contract pe o persoana(aleatorie) iar cand ajung la acea persoana,este pe sleep ( https://imgur.com/SMDBBA4 ) cer de la scripterul ovii ca atunci cand folosesti /contract sa nu poti da pe admini sau pe persoane care sunt pe sleep. Sper sa fie rezolvat cat mai curand! Succes in continuare!
 3. Salut,in primul rand,vreau sa va propun Weekend Wars. Adica waruri de Sambata-Duminica. Aceste waruri pot fi facute pe un turf special unde se pot bate toate mafiile,adica sa inceapa automat. Ca sa putem intra in el trebuie sa iesim din hq si sa ne arate pe ecran : Vrei sa participi la warurile optionale? Da - Nu , Apasand pe Da,ne va baga in war,apasand pe Nu,vom fi afara din hq si vom putea face ce vrem. Warurile ar putea fi dintre toate mafiile, si cea care face cele mai multe killuri sa castige!. Eu cel putin asa vad Weekend Wars. In al doilea rand,propun interdictii la factiuni,adica daca esti demis din PD pentru abuz de functie,sa primesti interdictie in departamente o luna,daca incalci aceasta interdictie,primesti ban 7 zile pentru incalcare interdictie,iar liderul care accepta playerul cu interdictie sa primeasca LW.Daca esti in mafii si ai primit ban,sa ai interdictie in factiunile de tip "mafii" pe toate conturile,asa putem scapa de codati,zic eu.
×
×
 • Creează nouă...