Va invitam pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/VkhuKmY

Sari la conținut
RedTimes Romania

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

KennyS

Staff RPG
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. KennyS

  Bug LVPD

  Bug la LVPD, cred ca îl știți deja! Nu putem scrie pe /d și nici pe /gov. Si mai este eventurile. Este de alaltăieri un event de tip lcs și cer un restart in seara asta la 00:00 când vreți voi deorace nu putem face alte eventuri.
 2. Salut! Sunt unul din multii administratorii de pe server/forum! Si ceva lipseste de forum, aceea find sectiunea de invoirii la Staff/Liderii. De Exemplu: Nume pe server: *KennyS* Grad(Staff/Lider): *Staff* Data cand nu vei fii activ: *8 octombrie pana pe 9 octombrie* De ce nu poti fii activ in aceea data?: *Deoarece sunt plecat la camp* Ceva de genul nu la fel dar înțelegiti la ce ma refer. Si poate inca o sectiune aceea find Actiivate redusa, adica intr-un anumit interval jucatorul respectiv va aveea o activite redusa.(exemplu: are multe teste in saptamana aia) Sper sa fiie luat in considerare deoarece multi au probleme de genul dar nu au unde sa zica asta si risca remove LW/AW etc. Totusi logic exista si interdictie la aceasta categorie. Nu ai voie sa folosesti decat 1 invoire pe luna, a doua daca e urgent, la ambele categorii( Activitate redusa/Cerere Invoire) C-am atat momentan nu este perfect exemplarul dar incerc sa ma ajut cat pe mine si pe ceilalți playeri!
×
×
 • Creează nouă...