Va invitam pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/VkhuKmY

Sari la conținut
RedTimes Romania

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

oviiadv

Community Founder
 • Număr conținut

  57
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

oviiadv a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 27

oviiadv a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

4 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

441 citiri profil
 1. oviiadv

  Bug war.

  poti da alt link te rog ?
 2. staff-ul se recruteaza in fiecare vineri / sambata / duminica, in functie de nevoie. pentru functia de lider ai nvoie de minim 10 ore, iar pentru helper de 20. staff-ul se recruteaza in functie de activitate, last punish, comportament. aveti nevoie doar de o aplicatie
 3. oviiadv

  Model cerere mod

  Topicurile care nu respecta modelul de mai jos vor fi trimise la cosul de gunoi. Nume mod: Video/Poza: Mai multe informatii: Informatii: - Incercati sa explicati cat mai detaliat ce face acel mod pentru a primi mai repede un raspuns concret. - Aveti voie sa dati un up la 24 de ore, cei ce nu respecta aceasta regula vor avea topicul trimis la cos.
 4. In caz ca aveti probleme cu jocul si doriti ajutor din partea membrilor puteti posta aici un topic cu problema amanuntita. Daca intre timp rezolvati problema sunteti rugati sa postati in topic cum ca problema a fost rezolvata. (!) In caz ca ultima dv. activitate in topic a fost in urma cu mai bine de 72h un moderator o sa inchida topicul deoarece consideram ca v-ati rezolvat problema.
 5. oviiadv

  o scurta introducere

  Salut, am decis împreuna cu staff-ul că o organizare mai eficientă a informațiilor poate fi utilă pentru oricine așa ca am deschis o nouă categorie numită WIKI. Țin să vă anunț că eu mă voi ocupa de această parte a forumului și dacă sesizați vreo greșeală puteți să mă contactați pe forum printr-un mesaj sau pe joc. Îi mulțumesc designer-ului Lupus pentru ajutorul acordat. (*) Topicurile vor fi închise după aproximativ 3 zile pentru a se evita post hunt-ul. *DE CE AM CREAT ACEASTĂ CATEGORIE? - Această categorie a fost deschisă cu scopul de a da o mână de ajutor jucătorilor care sunt noi pe server dar și de a ușura munca helperilor. *CE O SĂ GĂSESC AICI? - În mare parte o să prezentăm în amănunt sistemele existente pe server, informații despre modul de joc, economie, etc. *CU CE MĂ AJUTĂ PE MINE ACESTE INFORMAȚII? - Dacă ești un jucător începător aceste informații te-ar putea ajuta să te acomodezi cât mai repede pe server și să înțelegi cât mai bine modul de joc.
 6. Funcţiile pe server se dau doar în funcţie de vechime, activitatea pe server, comportament şi într-o oarecare măsură recomandările şi părerile altor admini despre tine. Reporturile cu "vreau admin am experienţă" , "vreau să susţin teste helper", etc.. sunt inutile, mai mult îţi vei scădea şansele cu acest comportament. Nu se ţine cont niciodată de numărul de Diamante cumpărate de un jucător, atunci când acesta aplică pentru o funcţie. Poţi ajunge admin şi fără să fi cumpărat vreodată vreun Rubin. Nu se poate plăti cu bani reali/bunuri pentru a lua o funcţie pe server. (helper/lider/admin)
 7. war-urile se desfasoara de luni pana vineri in intervalul orar 20:00 - 22:00
 8. oviiadv

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
×
×
 • Creează nouă...