Va invitam pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/VkhuKmY

Sari la conținut

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. Vizitator

  /v Nu imi merge.

  Nu imi merge /v de 2 saptamani incoace va rog sa ma ajutati nici towcar nimica as vrea sa-mi rezolvati bug-ul.
 3. Ultima săptămână
 4. Spike3D

  WAR-URI IN WEEKEND

  Propun sa fie war-uri in weekend in intervalul urmator: Sambata 13:00-15:00 Duminica: 13:00-15:00 Fac aceasta sugestie deoare ce in timpul sapatamnii unii mafioti nu pot intra si uneori nu putem da /attack!
 5. Samfir

  COPCMD

  Uite frt aici,nu e complet gata dar zic ca se potriveste. Download mai jos, CopCMD DariusiKa.cs
 6. KennyS

  Bug LVPD

  Bug la LVPD, cred ca îl știți deja! Nu putem scrie pe /d și nici pe /gov. Si mai este eventurile. Este de alaltăieri un event de tip lcs și cer un restart in seara asta la 00:00 când vreți voi deorace nu putem face alte eventuri.
 7. RooTError

  Sugestie

  Sustin sa puneti in /shop Masini vip de exeplu Monster Truck.
 8. Vizitator

  COPCMD

  As dori si eu un copcmd perfect pt serverul rpg.redtimes.euu plssssssssssssssssssssssss
 9. As vrea sa aflu informații despre inactivitate
 10. Salut! Sunt unul din multii administratorii de pe server/forum! Si ceva lipseste de forum, aceea find sectiunea de invoirii la Staff/Liderii. De Exemplu: Nume pe server: *KennyS* Grad(Staff/Lider): *Staff* Data cand nu vei fii activ: *8 octombrie pana pe 9 octombrie* De ce nu poti fii activ in aceea data?: *Deoarece sunt plecat la camp* Ceva de genul nu la fel dar înțelegiti la ce ma refer. Si poate inca o sectiune aceea find Actiivate redusa, adica intr-un anumit interval jucatorul respectiv va aveea o activite redusa.(exemplu: are multe teste in saptamana aia) Sper sa fiie luat in considerare deoarece multi au probleme de genul dar nu au unde sa zica asta si risca remove LW/AW etc. Totusi logic exista si interdictie la aceasta categorie. Nu ai voie sa folosesti decat 1 invoire pe luna, a doua daca e urgent, la ambele categorii( Activitate redusa/Cerere Invoire) C-am atat momentan nu este perfect exemplarul dar incerc sa ma ajut cat pe mine si pe ceilalți playeri!
 11. Zeppe.

  Mafii si in LV

  Aloha! Daca v-ati saturat de orasul LS am o propunere pentru voi! Propun mutarea a 2 mafii in orasul Las Venturas,totodata si adaugarea a 24 de turfuri. Mafia The Ballas si mafia Varrios Los Aztecas ar putea fi in LV,HQ-ul Los Santos Vagos sa fie mutat in locul HQ-ului Varrios Los Aztecas,HQ-ul Grove Street este pozitionat bine. HQ-urile propun sa fie in directii opuse,deoarece 1 langa altul nu ar fi ok. Bafta in continuare si sper ca imi veti lua in considerare sugestia!
 12. Salut,vreau si eu sa raportez un bug,deoarece este foarte enervant si deja s-a repetat de mai multe ori.Am contract pe o persoana(aleatorie) iar cand ajung la acea persoana,este pe sleep ( https://imgur.com/SMDBBA4 ) cer de la scripterul ovii ca atunci cand folosesti /contract sa nu poti da pe admini sau pe persoane care sunt pe sleep. Sper sa fie rezolvat cat mai curand! Succes in continuare!
 13. INTERDTICTIILE In Toate Departamentele (LSPD/NG/FBI/VPD/LVPD) Au fost adaugate interdictii. Daca un membru va face abuz de comenzile/armele Departamentelor, acesta va fi sanctionat. Interdictiile se acorda Permanent sau NePermanent, la toate departamentele sau doar la unul.
 14. Scuze pentru asteptare...sper sa iti placa!
 15. Scuze pentru asteptare...sper sa iti placa!
 16. In sfarsit mi-am facut timp sa iti termin avatar-ul...Acel "Et" este de fapt "&" doar ca asa se vede de la font.
 17. Mai devreme
 18. Cei din The Ballas votati cu PRO sau CONTRA
 19. In data de 7.10.2019 la ora 20:00 respectiv 22:00 am avut mai multe intalniri mai violente cu Los Vagos acestia se puneau pe cladiri inacesibile noi nu avem maverick CEREM MAVERICK!
 1. Încarcă mai multă activitate
×
×
 • Creează nouă...